Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία RenovArt είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ανακαινίσεων. Με την εμπειρία χρόνων, και έχοντας να επιδείξει πολυάριθμα έργα, αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαινίσεις, ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Πρωταρχικό στόχο της εταιρείας αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από το βέλτιστο συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής, και το άρτιο κατασκευαστικό αποτέλεσμα, παράγοντες ικανούς να βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Για την εταιρεία μας η ανακαίνιση δεν είναι μια απλή εργασία αλλά η αφορμή για τη δημιουργία ενός ποιοτικού και άψογου αποτελέσματος, μέσα από ένα ορθά δομημένο και μελετημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας (ΣΔΠ) που περιλαμβάνει εξειδικευμένα εταιρικά τεχνικά εγχειρίδια, οδηγίες εργασίας και 115 διαφορετικά έντυπα ελέγχου και διασφάλισης της ποιότητας (Πολιτική Ποιότητας Εταιρείας).

Ποιοι είμαστε

Η RenovArt αποτελείται από μία ομάδα επαγγελματιών διαφόρων ειδικοτήτων, όπως μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κ.α. Με εξειδικευμένες γνώσεις στο εκάστοτε αντικείμενο και διαρκή ενημέρωση γύρω από τις νέες τάσεις στο χώρο των κατασκευών και της διακόσμησης, η ομάδα της RenovArt δύναται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την ανακαίνιση ή και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Τι κάνουμε

Εμείς, η ομάδα της RenovArt, με πολυετή εμπειρία και καινοτόμες ιδέες, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το χώρο σας. Με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, έχουμε τη διάθεση να δημιουργήσουμε μαζί σας, ανανεώνοντας το χώρο σας και μετατρέποντάς τον σε ένα περιβάλλον υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αρμονικά συνδυασμένης με την άψογη λειτουργικότητα. Με υπευθυνότητα και συνέπεια, σεβόμενοι το χρονικό ορίζοντα υλοποίησης του έργου, επιμένουμε στο πάθος μας για ένα άριστο κατασκευαστικό αποτέλεσμα με έμφαση στη λεπτομέρεια, προσδοκώντας να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις επιθυμίες σας.