Οι Υπηρεσίες μας

Διακόσμηση

Αναβαθμίστε ακόμα περισσότερο το περιβάλλον διαβίωσης ή εργασίας σας, με τις σύγχρονες ιδέες εσωτερικής διακόσμησης της ομάδας της RenovArt. Παρατηρώντας, κατανοώντας και καταγράφοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν αρμονικά με το δικό σας γούστο και δημιουργούν ένα άνετο, ζεστό, φιλικό περιβάλλον για να ζείτε. Στόχος μας παραμένει πάντοτε η ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητάς σας μέσα από τον προσωπικό σας χώρο, που ανανεώνεται και εξελίσσεται μαζί σας!

Ακόμη και οι πιο διακριτικές διακοσμητικές πινελιές αντανακλούν την προσωπικότητά σας, προσδίδοντας στο χώρο σας ιδιαίτερη αξία!

Προτάσεις διαρρύθμισης

Αφού παρατηρήσουμε τη δομή και την κατασκευή του χώρου σας, αποτυπώνουμε το  εσωτερικό του και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για την ανακατασκευή του. Για να σας βοηθήσουμε να αντιληφθείτε καλύτερα τις υπάρχουσες επιλογές και να καταλήξετε στην πλέον ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία κατόψεων και φωτορεαλιστικών σχεδίων. Η ορθότητα της απεικόνισης, η ποιότητα και πληρότητα της σχεδίασης, καθώς και η παρουσίαση και το ύφος των σχεδίων αποτελούν συμμάχους στην προσπάθεια αυτή. Η ομάδα της RenovΑrt έχει τη διάθεση να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της συνεργασίας, από την πρώτη επαφή μέχρι την υλοποίηση και τελειοποίηση του έργου.