Οι Υπηρεσίες μας

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση Κατοικίας

Η ανάγκη ανανέωσης του χώρου της κατοικίας μας παρουσιάζεται κάποιες φορές επιτακτική, για να αντιμετωπιστούν συσσωρευμένα τεχνικά προβλήματα ή για την σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Είτε πρόκειται για την συνολική αναδιαμόρφωση του σπιτιού σας, είτε για παρέμβαση στην υφιστάμενη διαρρύθμιση του χώρου σας με έξυπνες ιδέες ορθότερης διαχείρισής του, στο κέντρο του σκεπτικού της ομάδας της RenovArt παραμένει η πλήρης εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου, με γνώμονες την άψογη λειτουργικότητα και τη μοντέρνα αισθητική, που στοχεύουν στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα ικανό να επηρεάσει θετικά την άνεση και τη διάθεσή σας.

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη λειτουργικότητα ενός επαγγελματικού χώρου, διαδραματίζει η σωστή διαρρύθμισή του, προκειμένου να ανταποκρίνεται στο έπακρο στο χαρακτήρα, τις προοπτικές εξέλιξης της επιχείρησής σας και στις ανάγκες των συνεργατών σας. Εφόσον κατανοήσουμε την καθημερινή χρήση του χώρου σας, και αφού μελετήσουμε το σύνολο και τα επί μέρους στοιχεία της δομής και του τρόπου κατασκευής του, αποτυπώνουμε και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για την αναδιαρρύθμιση και ανακατασκευή του.

 

After Sales Service

Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών μετά την πώληση αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της επαγγελματικής μας φιλοσοφίας, αποδεικνύοντας πως οι βασικές μας αξίες είναι αδιαπραγμάτευτες. Ποιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία, συνδυάζονται με το After Sales Service και την απαραίτητη υποστήριξη, με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η RenovArt προσφέρει 2ετή εγγύηση για το κατασκευαστικό αποτέλεσμα των έργων που αναλαμβάνει.